Recorregut pels llocs emblemàtics en temps de la guerra civil

En aquesta visita guiada volem donar a conèixer com era el Mataró d’abans i poder recordar aspectes importants que van passar durant la Guerra Civil (1936-1939).

La visita guiada la fa l’historiador Victor Ligos o algun membre de la comissió.

Aquesta visita es pot sol·licitar i és totalment gratuïta.

Podeu veure un mapa amb totes les localitzacions.

2 comentaris a “Recorregut pels llocs emblemàtics en temps de la guerra civil”

 1. Benvolguts organitzadors de la ruta dels indrets emblemàtics de la Guerra Civil,

  Bona tarda, em dic Josep Ignasi Vives, soc professor de Batxillerat del Col·legi Salesians de Mataró, i em dirigeixo a vostès per tal de comentar-los que estem interessats en participar de la ruta que proposen. Els joves de 2n de Batxillerat estan tractant amb mi, a la matèria d’Història, l’evolució de la Guerra Civil, i, des de l’equip de docents, pensem que pot ser molt escaient que coneguin el ressò d’aquest moment històric a la seva ciutat.

  La nostra proposta seria fer dos grups de 30 joves cadascun en un mateix dia (en torns diferents) o bé fer la ruta amb aquest dos grups en dies separats si a vostès els anés millor. Com a professor d’Història, jo participaria amb ells de la ruta també.

  Tenen vostès disponibilitat per fer les rutes pels matins i entre setmana? Ens mirarem d’adaptar en la mesura del possible. Per a qualsevol petició o proposta, serà un plaer conversar amb vostès.

  A banda d’això, tenen un llistat dels indrets d’interès a fi que pugui fer-me’n una idea i, si calgués, tractar alguns conceptes previs a l’aula? Moltes gràcies!

  Resto a l’espera de la seva resposta,

  Atentament,

  Josep Ignasi Vives

  Respon

Deixa un comentari