Hem participat a la Mostra d’Entitats de Cerdanyola

La Mostra d’Entitats de Cerdanyola celebra enguany la dotzena edició amb un extens programa d’activitats del 15 al 17 d’octubre. Després d’un any 2020 sense poder celebrar la Mostra, així com altres esdeveniments socioculturals, a causa de la Covid-19, les diferents associacions, sota el paraigües de la Taula d’Entitats de Cerdanyola, i amb la coordinació de l’Agència de Suport i Serveis a les Entitats, coorganitzen aquest esdeveniment amb més continguts i més durada. 

Per primera vegada la Mostra d’entitats de Cerdanyola presenta un programa de tres dies de durada, del 15 al 17 d’octubre. El divendres 15 s’inicia amb la plantada de “l’Arbre de les Entitats”, a les 10.30 h al Centre Cívic Cerdanyola. Aquest arbre simbolitza les arrels i la vida de les pròpies entitats que emergeixen en el barri.

El diumenge, a partir de les 9 h i fins les 14 h, la Pista Poliesportiva coberta de Cerdanyola estarà farcida d’actuacions a l’escenari, de parades i d’esdeveniments de les pròpies entitats. La Mostra d’Entitats esdevé el punt de trobada de la ciutadania de diferents orígens que conviu a Cerdanyola amb l’objectiu de crear sinèrgies que enriqueixen la convivència, amb un objectiu comú, la cohesió social i cultural.

Deixa un comentari