Èxit de participació a la ruta-homenatge a Joan Peiró per llocs emblemàtics de la guerra civil a Mataró

http://www.cooperadorsdemataro.coop/joanpeiro/2017/04/09/exit-de-participacio-a-la-ruta-homenatge-a-joan-peiro-per-llocs-emblematics-de-la-guerra-civil-a-mataro

El passat dia 8 d’abril va tenir lloc a Mataró una ruta guiada pels llocs emblemàtics de la guerra civil en la que es van llegir fragments d’escrits de Joan Peiró. El recorregut va ser dissenyat per la Comissió de Memòria Històrica del Consell Municipal de la Gent Gran i guiada per la historiadora Margarida Colomer que va dotar-la de contingut.

La ruta -que ja havia guiat Colomer en d’altres ocasions- va tenir en aquesta ocasió un itinerari més curt al llegir-se a cada parada un fragment de Joan Peiró en homenatge. El recorregut va començar a les 10 del matí i va acabar a les 12, i hi van participar 73 persones que van seguir les explicacions de Colomer a través d’àudio guies.

Margarida Colomer també ha elaborat el material Mataró, anys 30 i anys 40, pensat perquè es pugui treballar als centres escolars per tal de conèixer la història de Mataró de la mà de les persones grans que en van ser protagonistes.

 

 

 

 

 

 

Atentament,

 

Carla Mulet i Montse Cusachs – tècniques de Gent Gran Activa

Secció d’Igualtat, Joventut i Gent Gran Activa

Servei d’Igualtat i Ciutadania – Ajuntament de Mataró

Avinguda de Puig i Cadafalch, 101 08303 Mataró

Telèfons: 93.758.26.26 i 93.702.28.97

Correu electrònic: gga@ajmataro.cat

http://www.mataro.cat/web/portal/ca/gent_gran/index.html

 

 

 

 

Avís legal/Aviso legal

La present informació s’envia únicament a la persona a la que va dirigida i pot contenir informació privilegiada o de caràcter confidencial. Qualsevol modificació, retransmissió, difusió o altre ús d’aquesta informació per persones o entitats diferents a la persona a la que va dirigida està prohibida. Si vostè l’ha rebut per error, si us plau contacti amb el remitent i esborri el missatge de qualsevol ordinador. En el cas que aquest missatge vagi a ser contestat per la mateixa via, ha de saber-se que la seva resposta podria ser coneguda per tercers a l’entrar a la xarxa. Per això, si el missatge inclou contrasenyes, números de targetes de crèdit o qualsevol altra informació que vostè consideri confidencial, seria més segur contestar per una altra via i cancel·lar la seva transmissió. L’Ajuntament de Mataró i els seus organismes dependents no poden assumir la responsabilitat derivada del fet de què terceres persones puguin arribar a conèixer el contingut d’aquest missatge durant la seva transmissió.

La presente información se envía únicamente a la persona a la que va dirigida y puede contener información privilegiada o de carácter confidencial. Cualquier modificación, retransmisión, difusión u otro uso de esta información por persones o entidades diferentes a la persona a la que va dirigida está prohibida. Si usted la ha recibido por error, por favor contacte con el remitente y borre el mensaje. En el caso de que este mensaje vaya a ser contestado por la misma vía, ha de saberse que su respuesta podría ser conocida por terceros al entrar en la red. Por este motivo, si el mensaje incluye contraseñas, números de tarjetas de crédito o cualquier otra información que considere confidencial, sería más seguro contestar por otra vía y cancelar su transmisión. El Ayuntamiento de Mataró y sus organismos dependientes no pueden asumir la responsabilidad derivada del hecho de que terceras personas puedan llegar a conocer el contenido de este mensaje durante su transmisión.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *